Luk. 12:40 ”Var också ni beredda, ty i en stund då ni inte väntar det, kommer Människosonen."

fredag 11 maj 2012

Laglösheten inom psykiatrin och läkemedelsindustrin.

”Psykiatrikerna är en ”yrkesgrupp” bestående av individer som begår våldtäkt, utpressning och bedrägeri, och många av dem har satts i fängelse och ålagts bötesbelopp. Minst 10 % av alla psykiatriker begår sexuella övergrepp mot sina patienter, och vart tjugonde offer är minderårigt.”

Läs vidare här och se videon om verkligheten bakom psykiatrin:


*****************************************
Citat: ”I den upprivande processen mot Breivik framstår rättspsykiatrikerna som en förvirrad och osammanhängande grupp självutnämnda "experter" som står i stark intern konflikt. Oenigheten är så stor, och späds hela tiden på med vilda och skilda diagnoser från psykiatriker som aldrig ens träffat Breivik, att allmänheten inte vet vad den skall tro. Förvirringen är total…”
Läs vidare här: >> 

***************************************** 
Citat: ”Massakern på 16 civila i Afganistan av en amerikansk soldat har något gemensamt med så gott som varje enstaka skolskjutning i USA – något som media vägrar att rapportera om: de som sköt hade alla fått psykiatrisk behandling med psykofarmaka. Och så gott som ingen hade varit våldsam innan psykdrogerna. Och våldet ökar i takt med psykdrogerna – som används för att få soldaterna att kriga…”
 Läs vidare här: >>

****************************************
"Om man förlitar sig på antidepressiva preparat för att undertrycka emotionella symptom utan att först undersöka om det föreligger någon fysisk sjukdom och bota den, kan resultatet bli att man ger patienten en kemisk lösning på problemet och lämnar dem med en sjukdom som kan förvärras."
Av Jan Eastgate, internationell ordförande, Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Läs mer här: >>

***************************************** 
Läs även:

***************************************** 
Läs artikel om bedrägerierna bakom läkemedelsindustrin

*****************************************
“Om någon av er har idén att läkemedelsindustrin är mån om er hälsa – glöm det! Det är bara pengar de är intresserade av. Och myndigheterna är lika kriminella som läkemedelsbolagen.”
Citat: "Nyligen anordnades ett föredrag i Uppsala med John Virapen som tidigare varit chef för läkemedelsbolaget Eli Lilly i Sverige. Virapen var verksam i över 30 år inom läkemedelsbranschen innan han pensionerade sig. Han har bestämt sig för att tala ut om vilka metoder han och hans kollegor använt. I USA kallas det att vara whisteblower.
”Det jag berättar är sanning. Min erfarenhet ger mig möjligheten att analysera läkemedelsindustrin och vad de gör. Jag kan den utan och innan. Om jag skulle berätta allt jag vet skulle Julian Assange se ut som en amatör.”
Läs vidare här: >>

***************************
Läs även:

Inga kommentarer: