Luk. 12:40 ”Var också ni beredda, ty i en stund då ni inte väntar det, kommer Människosonen."

fredag 11 maj 2012

Droger som med statens stöd, förvandlar människor till laglösa robotar.

2 Thess. 2:7 ”Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam…”

Citat: ”200 miljoner amfetamintabletter delades ut till tyska soldater under andra världskriget för att de skulle kriga bättre. Man sökte länge efter det mest verksamma amfetaminet för soldaterna. Till slut bestämde man sig för metamfetamin, det som idag anses som den farligaste drogen i världen med snabbast tillvänjning. Ett preparat med metamfetamin för ADHD-barn har släppts i USA…”


Citat: ”Några ord om metamfetamin. Det anses idag som världens farligaste drog. Det är fyra gånger starkare än vanligt amfetamin men till skillnad från vanligt amfetamin så är metamfetamin fysiskt beroendeframkallande och ger en kraftig abstinens. Missbrukare går mycket snabbt ner sig och på bara några år är man åldrats 20 år…”

Citat: ”En annan udda användning av amfetamin är arbetselefanter i Thailand som fick amfetamin för att kunna arbeta bättre. De blev så aggressiva att de fick läggas in på drogrehabilitering.
Detta ger man idag till ADHD-barn i USA under det förskönande namnet Desoxyn…”
Läs vidare här: >>

**************************************** 

Citat: ”Det är troligen den mest bisarra statliga utredningen någonsin. En utredning som återupplivar myten om kriminalitet som en ärftlig skada i hjärnan, och som kräver att 25 till 45 procent av landets fångar ska få amfetamin. Den är nu anmäld till justitiedepartementet…”

Citat:  Ekonompsykiatriker Nilsson slår på trumman, i sin till Kriminalvården inlämnade utvärdering Bättre sent än aldrig, för ”medicinsk behandling” som han hävdar gör fantastisk nytta. Det är en ”förutsättning” för att lösa de intagnas problem. Då nämner han inte med ett ord de allvarliga biverkningarna som finns, inte heller att preparaten inte är godkända för kriminella och missbrukare.
Skribenten Janne Larsson har gjort en omfattande granskning av detta projekt. Han hänvisar till att EU-kommissionen i sitt beslut om amfetaminpreparat från maj 2009 bland annat skrev:

”Psykiatriska biverkningar av särskilt intresse i samband med metylfenidat som rapporterats från kliniska prövningar innefattade aggression, våldsamt beteende, psykos, mani, retlighet och suicidalitet. Där sådan fanns antydde informationen om förloppet efter det att läkemedlet satts ut att metylfenidat möjligen utgör en orsaksfaktor i utvecklingen av allvarliga psykiatriska sjukdomar.”
Det är sedan länge väl dokumenterat att amfetamin är en mycket våldsframkallande drog. Denna drog skall man alltså ge Sveriges fångar under och efter fängelsevistelsen. Och den dos som fångarna kan få skulle skicka vilken människa som helst till akuten om han eller hon tog den för första gången. Så till exempel skriver missbruksläkare Johan Franck ut 180 mg Concerta till fångar i det så kallade Hågaprojektet, och rekommenderar till och med doser på 300 mg (!)
Det finns inga uppföljningsresultat för någon enda fånge i amfetaminprojektet. Det hindrade inte hälsoekonom Nilsson från att framträda redan på Läkarstämman 2009 och säga: ”Projektet har varit mycket framgångsrikt och samhällsekonomiskt extremt lönsamt”…”
Läs vidare här: >>

************************************* 

Citat: ”En helt ny undersökning av 900 000 barn visar att yngst i klassen kraftigt ökar risken för en ADHD-diagnos. De pojkar som var födda i december löpte 41 procent större risk att få ADHD-droger jämfört med kamrater födda i januari samma år; för flickor var riskökningen hela 77 procent. Omogenhet har nu blivit ADHD…”
Läs vidare här: >>

Inga kommentarer: